Monday, February 6, 2012

Tsauki.
Aeg läheb jälle nii kiiresti, et ei jõua midagi ära teha.
Viimati kirjutasin peale MK etappi, peale seda on nii mõndagi juhtunud, aga muidu on ikka kõik samamoodi:kool, trenn, õppimine, kool, trenn........Kui juba rutiini sisse saad, siis välja tulla ei ole kõige kergem.
Aga mis seal ikka. Koolis on enam-vähem ja muidu on ka kõik hästi:)
25 jaanuar olid Jõulumäel võistlused. Enesetunne oli super hea, aga aeg oli halb, väga halb. Aga ei midagi, tuleb edasi liikuda.
neljapäeval tegin Pärnus jooksutiiru, oli veidi jahe, aga see vaade, mis avanes rannas oli vaatamist väärt. SUPPERR! Päike hakkas just loojuma. mmmmmmmmm........
reede ikka veel kooli ja siis trenni, külmakraadid hakkasid juba vaikselt endast märku andma, aga hullu polnud midagi.
Laupäeval läksin Jõulumäele suusatama. Trenn oli rahulik PV1 sõit. Sain sõita juba suurel 10 km matkaringil. Päike paistis, klappidest tuli hea muusika ja lihtsalt nautisin. Pole midagi paremat.
Pühapäeval oli veidi tõsisem trenn. Oli veidi raske, aga peabki juu :)
Esmaspäevaks oli juba peaaegu kindel, et neljapäeval toimub minek Otepääle! Ootus oli suur, väga suur. Teisipäeval jälle trenni, külmakraadid olid juba natuke suuremad ja algul oli veidi külm, aga mida soojemaks sai seda parem oli. Igatahes talv oli saabunud!
Kolmapäevane võistlus jäeti üldse ära, kuna külm oli ja selle asemel tegime hoopis jõusaali.kahtluse alla sattus ka minu plaan Otepääle minna. Pidi ju seal toimuma terve nädalavahetus tähtsaid võistlusi ja ei paremini läheks otsustasin juba neljapäeval sinna minna. Aga oli suhteliselt kindel, et võistlusi ei toimu, sest liiga külm oli. Aga õnneks olid minu veenmisoskused paremad kui emme ja issi oskused keelduda. Hakkasin suurest rõõmust kohe asju pakkima. Neljapäeva hommik siis kohe Otepääle. Oli küll plaan kohe trenni minna aga kraadiklaas näitas krõbedat 28 kraadist külma ja otsustasin oma kalli Sandra ära oodata. Õhtul siiski tegime jooksuringi. Reedel otsustas Sandra ka külmapühi pidada. Ma arvan et ta oli selle vägagi ära teeninud:) Magasime kaua kaua, kella ühe paiku saime hommikust sööma :D ja siis kella kahe paiku juba suusatama. Algul oli korralikult külm, aga muidu polnud üldse viga. Õhtul juba välja. Laupäeval magasime kaa suhteliselt kaua ja siis läks Sandra trenni juba. Endal oli plaanis uurimistööd kirjutada, aga sellega läks nii et arvuti oli olemas aga mida ei olnud oli kallis mälupulk :D Ja kui Sandra lõpuks tagasi jõudis siis sõime ja siis juba õue, jalutama. Suhteliselt külm oli, aga see oli viimane asi mille pärast muretseda. Õhtu lõppes väga ilusti:) Sandra juures hakkasime öösel filmi vaatama. Pool filmi vaatsime ära ja siis otsustasime, et vaatame hommikul edasi. Siis jutustasime kõigest ja kõigist. See on kirjeldamatult hea tunne kui sa tead et sul on selline sõbranna, kellega saad sa absoluudselt kõigest ja kõigist rääkida. Hommikul säras jälle päike. Aga oli ju pühapäev juba ja tuli koju minna. Enne veel käisime suusatamas ja siis juba tuli koju minna. Kahjuks. Kodus juba õppima ja uurimistööd kirjutama. Sellega oli megam jama ja lõppude lõpuks alustasin ikkagi algusest. Ei jõudnudki valmis. Eks siis teeb seda täna. 
Täna siis jälle kooli. Ülesse tõusta oli tõeline piin, aga pidi. 
Nüüd siis lõpuks kodus ja hakkan oma uurimistööd edasi kirjutama. 
Aga olgem kõik megatublid ja lahedad:)
T.                                                  Külma me ei karda :)

No comments:

Post a Comment