Monday, February 20, 2012

keep making me laugh..

Tere jälle !!!! :)
Juba jälle on üle nädala möödas viimasest postitusest. 
Aga nagu näha, siis on mul palju tegemist. Kool, trenn-tegelt polegi muud :D
Reedel oli nagi ikka, tavaline trenn. Laupäeval olid Pärnumaa valdade talimängud. 3 km eraldistardist, teine koht. Pühapäeval olid teatesõidud. Kuna B klassi tüdrukud olid juba koos, siis sõitsime Triinu ja Kaidiga A klassis. Öelda võis et konkurents oli tappev :D Aga sai ka pingutatud ja tasuks 1 koht :D. Siis juba koju ja õppima. Õhtu  poole võtsime empsiga ette veel kaubareisi Pärnus. Selle võib isegi õnnestunuks lugeda, Aga shoppamisest on küll nüüd küll ja rohkemgi veel :D
Esmaspäeval siis jälle kooli ja trenni. Tavaliselt esmaspäev on puhkepäev, aga kuna teisipäeval olid eestikad, siis pidime pakkima ja tegime kaa lühikese soojendustrenni. 
Nagu enne juba öeldud, siis teisipäeval juba hommikul vara Otepääle, eestikatele. Kavas oli siis uisusprint. Kohale jõudes läksin kohe rajale, teised jäid staadionile testima. Ei olnud kumbki suusk hea. Aga tuli ju starti minna. Startisin number 16 alt. Eelsõit oli kohutav ja olin suht kindel juba et ei pääsegi edasi. Aga pääsesin-21 koht. Siis juba kohe treeneri juurde, et veerandfinaaliks korralikud suusad alla saaks. Jäi siis jälle kaks valikut: hea ja natukene parem, Valisin siis natukene parema ja läksin starti. Seal sain juba enam-vähem liikuma, aga finišijoon tuli enne vastu. Tuli leppida veerandfinaali 4 kohaga ja üldkokkuvõttes 20 kohaga. No rahul ei saa olla, aga keegi ju ei kirjuta tulemustesse, et ma suudan paremat ja läksin seekord suuskadega alt. Aga siis vaatasime veel võistluse lõpuni ja siis juba sõit kodu poole. Jälle polnud tahtmist minna. Teel veel Rõngust läbi ja ostsime head ja paremat ja siis koju õppima. Kolmapäeval oli Jõulumäel kaa võistlus, selle lasime kõik enam-vähem lebolt :D Aga kindlasti peaks mainima pealesõitu juu :D:Dmeeldejääv. Neljapäeval puhkasin. Reedel veel kooli, trenni ja siis jälle Otepääle. Laupäeval enamjaolt puhkasin ja õhtul läksime Sandraga välja kaa :D:D Nalja sai ikka mönusalt :D:D Ja siis oligi juba pühapäev. Emps läks juba kella 9 starti, minu start läks kell 12.30 Arulast. Kui emps ilusti teele saadetud, läksime sööma ja siis juba sättima. Ja varsti oligi kell 12.30 ja läks start 31 km pikkusele Tartu maratonile. Ma polnud seda enne sõitnud, niiet mul polnud aimugi mis see endast kujutab. Aga võin julgelt öelda, et see on kindlasti selle talve parimaid kogemusi. Suusk oli super algusest lõpuni ja enesetunne kaa :D Ja umbes kella 4 paiku hakkasimegi Elvast Pärnusse sõitma. Ja olimegi kodus. Üks peaaegu korda läinud nädalavahetus jälle kirjas ;) 
Täna jälle kooli ja siis koju. Puhkasin täna:)
Aga ma siis lõpetan jälle, olge tublid !
T.

No comments:

Post a Comment