Tuesday, January 24, 2012

just take my hand, don't let go, I'll show you that the skies don't lie!

Tsau jälle
Jälle on pikk paus sisse jäänud. Süüdistada võib kooli, trenni ja vähesel määral ka mind (A)
9.ndal hakkas ju jälle kool!!!!! Esmasp juba kaks tööd, mis ei õnnestunud kõige paremini, aga kuna veerand on alles alguses, teen ma järgmised tööd paremini.
Esmasp jälle kool ja mate kontrolltöö. Alles eelmine neljapäev tegime kaks tundi kontrolltööd(küll oma materjalidega), aga ikkagi. Neljapäevase kt sain ilusti nelja ja esmaspäevase kt üle oli eriti hea meel sest see tuli viis :) Siis vahepeal reedel tuli tahtmine teha jooks ja siis puhata. Mõeldud, te :)htud. Kairit tuli linna ja siis sai nalja kui palju. Sõime rämpsu ja olime niisama lahedad :DNädalavahetusel olid Otepääl eestikad. Rada on ikka tunduvalt raskem kui siin Jõulumäel. Sain raja paar korda läbi sõita, aga see polnud ilmselt piisav, tasuks 22 koht. Olin kergelt nördinud, sest suusad polnud kõige paremad ja ise ei suutnud absoluutselt sõita. Aga õnneks on inimesi, kes mu tuju taas heaks tegid.
Teisip juba trenni, kerge uisk ja paar krp-d otsa. enesetunne oli selline enam-vähem, aga ikkagi polnud rahul oma tehnikaga. Kolmap jälle uisk, muidu rahulik siis veel EKE-t ja sprinditeade. Ei saa eitada, arenguruumi on mul veel TOHUTULT, mitte miski pole veel ideaalile ligilähedalgi. Siis reostasime veel Kairitiga Sandra digikat ja siis juba koju. Neljap jälle kool, ja tants ja juba suur reede ootusärevus. Ja lõpukksssss reede-OTEPÄÄLE MK-le juuuuu :D Oli küll plaanis megapalju pilte teha kõigiga, aga läks nii nagu ta läks. Niisiis, reede õhtul olin veel õues oma lahedatega ja siis juba magama. Laupäeva veetsin kvaliteetaega Sandra, Timo ja siis Gretega :) Vaatasime võistluse ära ja siis juba sööma ja niisama olime lahedad. Ööseks jäin Sandra juurde. Pühap hommikul käisin veel Mäe tänaval ja siis juba Tehvandile. Vaatasime võistlusi, eriti kiidaks seda harrastajate võistlust :) Ja siis oligi minek Tehvandi tõusule, vaatasime seal esimese ringi ära ja siis juba staadionile. Ja siis oligi MK läbi :S nii uskumatult kiiresti. Ja siis oligi juba kojusõit. Täiesti uskumatu kui palju ma ei tahtnud Pärnusse minna. Aga pidi. Esmaspäev möödus suht kiiresti ja juba ongi teisipäev. Täna oli trenn kaa. Nüüd on veits pikem vahe sisse jäänud, mis ei ole muidugi üldse hea. Aga täna oli megaheaaaa. Jälle kerge uisk ja krp homseks Jõulumäe võistluseks ja siis EKE kaa. Üle pika aja sai enam vähem iseendaga rahul olla, aga ikkagi arenguruumi on megalt ja ideaalne tehnika on valgusaastate kaugusel veel.
Aga homme on jälle kool, siis on juba neljap ja siis uuesti reede !! ja siis on ainult nädal veel järgmiste võistlusteni Otepäääälll !!!!! :) Ootan juba :)
Aga kunagi jagan oma tegevusi jälle, mitte küll nii pikalt vb aga ikkagi :)
Tsauki !
T.

No comments:

Post a Comment