Thursday, August 2, 2012

yes i'm the one and only, but i'm not the only one

Tsauki
Juba augustikuu ja kooli peale veel ei mõtle :D
Hetkel on veidi kergem nädal, sest pühapäevast uuesti laagrisse :) Aga mis ma siis märkimisväärset teinud olen ? Loomulikult jälgin olümpiat nii palju kui võimalik. Vahepeal olen isegi rulluiskudele sattunud :D Esmaspäeval käisin siis jõulumäel trennis. Tegime uisurulle ja karuselli ka. Päris hästi tuli välja juba :) Hiljem käisime Keidiga poodides :)
Kuna teisip oli puhkepäev, siis otsustasin päeva veeta Uulus, koos Kairitiga loomulikult :) Mingi 11 ajal hakkasin väntama ja isegi vastutuulega jõudsin päris kiiresti kohale :) Plaanisime jätsikokteili teha, aga kuna ploomimahla polnud, siis väntasime poodi. Tee peal juhtus kerge kokkupõrge ka, milles kannatajaks jäin mina ja kriimustasin jalga :D Tagasi jõudes hakkasime suht kohe küpsetama :) Tegime oma firmakooki ehk brownie'sid :) Ilmaga läks ka õnneks, ilm oli päikseline, aga ka mitte liiga kuum :) Kook ahjus, tegime jätsikokteilid valmis, popcorni ka ja läksime õue päevitama. Mmmmmmmm, kui hää see oli. Vedasime veel muusikakeskuse õue ja kuulasime muusikat. Ülihää :) Poole tunni pärast läksin kooki vaatama, avastasin et Kairit oli kraadidega ''veidi'' mööda pannud ja 170 kraadi asemel oli 90 :D Niisiis, läks koogiga veidi kauem, aga tulemus oli siiski hea :) Lesisime veel ja sõime vaarikaid. Hiljem avastasime Uulu külaelu ja tegime ohtralt pilte :D Õhtul läks Kairit linna ujuma ja ma pidin oma ratta neile siis auto peale panema ja linna minema :D
Kolmapäeva hommikul käisin jõulumäel trennis ja mõtlesime Kairitiga jälle, et teeks midagi :D Otsustasime siis, et ta tuleb mujuurde ööseks ja lähme uisutama. Nelja paiku oligi tal juba silmaarsti juures käidud ja olimegi linnas. Käisime veel rannas, jooksime seal mingi nudisti eest ära :D ja püüdsime purjus venelasi ignoreerida, kes meile otsa kõndisid :D Istusime veel kiikudel ja rääkisime juttu. Kella poole 9 paiku läksimegi uisutama :) Tantsisime, laulsime ja muidugi feilisime :D Muidugi oli ju lahe ju läbi linna uiskudega tagsi tulla :D Kella 11 paiku olime õnnelikult kodus :D Rääkisime veel jutte ja läksimegi magama. Hommikul ärkasime poole 10 paiku. Uimerdasime kaua ja tegime süüa ja läksimegi linna. Käisime veel empsu juurest läbi, võtsime Kairiti teised, paremad uisud. Tulime koju, sõime kooki, vahetasime riided ära, võtsime rattad, sõitsime J.Jaansoni rajale ja sõitsime kuskil poolteist tundi vist :D Peale seda, istusime uuesti ratta selga ja väntasime koju. Koduteel suutis mingi mees mulle sisse sõita :D Õnneks ei juhtunud midagi :D Koju jõudes pakkis Kairit oma asjad ruttu kokku ja läkski minema.
Homme siis jõulumäele ja siis näeb, mis saab.
 Aga ma jagan veel pilte nendest kvaliteetpäevadest ja lõpetan :)

Võtame suvest viimast 


Nomnomnommmm

Kõigekõigemmmmm...


I'm not a complete idiot, some parts are missing!



Õhtune uisutamine

Aga olgem mõnusad ja tublid :)
Päikest !
T.

No comments:

Post a Comment