Friday, August 24, 2012

Trennid, laagrid ja veel pulmad ka !

Tsauki!
Olen ma ka kodu jõudnud. Kui tavaliselt lähevad suvevaheaja kaks esimest kuud normaalse kiirusega, siis augustikuu koguaeg kiirustab :D ja tegemist on kaa väääääga palju :)
Alustan siis sellega, et 5-10 august olin Jõulumäel laagris. Ilm oli selline nagu ta oli, vihm koguaeg. Tegime siis ka testjooksu, mille aega oarandasin eelmise aastaga lausa 17 sekundit, millega olen ülirahul, sest distants oli ainult 1000m. Järgmise päeva rulli intervallid oleksid pidanud veidi paremini minema, aga mis seal ikka :) Paduvihmaga uisurulle sõites sai ka korra külje maha pandud, aga õnneks vaikselt :D Öösel sai ikka pikalt pikalt jutustatud ja kõigelahedama Kaidiga nalja tehtud :D 
Peale laagrit pakkisin asjad lahti ja otsisin kohe kleidi ja kingad välja ja magama. Hommikul suundusime Viljandisse ja õhtupoole Kärstna mõisa. Seal toimus imeilus pulmapidu :) Kõik oli imeline :) mulle väga meeldis, oleks tahtnud ka pruudi nime ärasaatmist näha, aga me sõitsime öösel siiski koju, mis oli ainuõige otsus :) Hommikul magasime kaua ja lebotasime terve päeva :D Esmaspäeval võttis Keidi muga jälle ühendust ja asi jõudis niikaugele, et käisime ratastega maailma avastamas :D Teisipäeval pakkisin asjad kokku ja kolmapäev suundusin Holstre-Polli. Kuna kõik teised olid laagris Otepääl, siis otsustasin Saarepeedi klubiga laagri kaasa teha. Oli väga hea kogemus. Aga kuna mul nagu otseselt voodikohta seal polnud siis neljapäevani läksin ööseks vanaema juurde. Reede hommikul väntasin Holstresse ja olin seal 1 öö. Trennis suutsin muidugi ka kukkuda ja päris korralikult, et jalg siiani korralikult katki ja kõndida ei saanud päris mitu head päeva. Õhtul korraldasime karaokevõistluse, mis oli väga lahe :D Hiljem istusime terrassil, mängisime kaarte ja Ott tõi lõpuks oma kitarri ja siis sai lauldud ikka päris palju :D Õhtul normaalsel ajal magama ja hommikul üles, kerge rattasõit, sööma ja trenni. Tegime immi, mis oli suht raske isegi, aga poistest maha ei tohtind jääda :D Peale lõunasööki pakkisin asjad ja kohe Otepää poole. Seal sai korralikku kvaliteetaega veedetud :) Pühapäevane uudis, et mu kallil Sannul läks Haanjas kohe niiiiiiii hästi, see tegi päeva veeeeeeel paremaks :) Esmaspäeva õhtu poole hakkasime koju liikuma. Kodus pesin veel viimased asjad ära ja pakkisin oma koti uuesti kokku :D Teisipäva hommikul liikusime Kurkale. Seal toimus siis selle suve viimane laager. Trennid olid väga mõnusad ja võistlus läks ka päris hästi. Jooksupoolega olen rahul, aga rulli peal oleks pidanud paremini minema. Kokkuvõttes siis N16 vanuses, teine koht. Eile oli veel kaks väga huvitavat loengut, kahjuks lõunast loengut oli väga raske kuulata, sest tavaliselt on sel ajal uneaeg, aga sain hakkama. Õhtune loeng oli siis sotsiaalmeediast, mis oli tõeliselt huvitav. Peale seda oli veel disko, kus oli kahjuks vähe rahvast. Täna hommikul me rivistusele ei jõudnudki, aga mis seal ikka :D Kell 8.45 läksime juba Vällamäele immi tegema. Seal oli rohkem kui megaporine ja libe, aga püsti jäin ja tõuse sai ikka korralikult tehtud. Siis juba tagasi ja kohe bussile, sest buss pidi võimalikult vara Jõulumäel olema. Jõudsimegi ilusti kohale ja ma sain veel emmet oodates nõelata. Kodus ootasid mind juba kooliõpikud, need viskasin kappi ja kapiuks pauguga kinni :D Tegin veel endale süüa ja käisin veel raamatukogus ja niisama taasavastasin Pärnu linna, mis on täiesti samasugune pommiauk :D Tulin siis koju, pakkisin oma asjad lahti ja lebotasin niisama. Homme on jälle pakkimise aeg. Viimased päevad enne kooli, maandan pingeid oma kõigekiisumate juures Otepääl :D Tõotab tulla huvitav :D Lisan veel paar pilti, tegelt tahaks rohekem lisada, aga pole veel neid kätte saanud ;)
Kell oli pool kolm :D

dress code paigas, ehk Oliver ei oska pildistada, aga peale matka oli kaks vikerkaaaaaart !

My sweetsweet sister 


see oli megamegahääää :)
Aga nautigem viimset vabadust! 
T.

No comments:

Post a Comment