Monday, May 14, 2012

Hei jälle !
Vahepeal pole viitsinud kirjutada.
On olnud nii häid päevi kui ka halbu. Mõni päev oli täiesti minu enda 13 ja reede. Sain halbu hindeid ja ma ei tea mida kõike veel.
Oma selga pole ikka veel korda saanud, eks homme näeb mis saama hakkab. Mõnipäev on selline veider meeleolu, et mis edasi?
Aga toredat aega on ka olnud. See laupäev otsustasime päeva pealt Viljandisse sõita ja käisime vanaema juures ja teiste sugulaste juures, keda oli väga tore näha. Loodan, et edaspidi läheb kõik kõik ilusti ;) Koju jõudsime pääris hilja, umbes poole 1 paiku :D Siis kohe kohe tuttu. Pühapäeva hommikul sain isegi päris hästi üles ja suutsin Katsi ka oma proffessionaalsete padjavisetega üles saada :D Siis juba lilli ostma. Ostsime küll 20 nartsissi, aga nii tore müüja oli ja andis meile veel 10 kingituseks :) Hommik algas väga rõõmsalt. Õhtu poole saatsime Katsi bussile ja siis koju õppima.
Tänane koolipäev oli nagu ikka. Õpetajatel oli vist mingi tõmme minu nime poole seal nimekirjas. Mate, vene ja inglise keele õpetajad küsisid mind. Õnneks sain kõik ilusti tehtud :) Kehalises sai kaa riputud, selga venitatud ja niisama lahe oldud :D Tööõpetus sujus kaa kuidagi paremini kui tavaliselt. Saime veel teada, et meil on homme äkki 4 tundi ainult :D See oleks supppppper :D Peale kooli suundusin veel raamatukokku, et endale midagi motiveerivat leida. Õnnestus täielikult. Leidsin pool juhuslikult Gunde Svan'i raamatu. Olen väga rahul.
Nüüd loengi seda ja vaatan Mentalisti, nagu tavaliselt :D
Ja ma nüüd siis lõpetan :)
Olge tublid, pidage vastu see paar nädalat kooli veel ;)
Päikest !
Sõber juba ;)

Võitjal on alati tegutsemisplaan. Kaotajal on alati olemas vabandus.
T.

No comments:

Post a Comment