Friday, April 27, 2012

Those 3 weeks are going to kill me !

Heihei!
Vahepeal polegi midagi eriti teinud. Kool ja siis niisama kerge trenn, mis nüüd ära jääb kolmeks nädalaks-.- Just nii ja see mõte, et ma kolm nädalat ainult ratast sõita saan, ajab mind hulluks ! Viljandi Järvejooksul olen ka vist ainult pealtvaataja rollis.
Esmaspäeva õhtul käisin veel Metsakülas, Jüriöö jooksul. Olime üldkokkuvõttes teised, aga V grupi esimesed :)
Koolis pole ka midagi ERITI huvitavat toimunud. Neljapäevane shokk oli küll hea-meil pidi olema kolm mate tundi ja kahe viimase mate tunni ajal proovieksam. JESSSSSS! Õnneks see jäi ära, sest meil oli mingi alkoholi teemaline loeng, mille veetsin nina raamatus istudes. Tants jäi kaa ära ja siis koju.
Täna hommikul kohe arsti juurde, et selgust saada, mis mu seljal viga on. Esimese asjana öeldi, et vähemalt 3 nädalat tuleks seljale puhkust anda-.- Andsin vereproovi ja käisin röntgenis. Siis juba kooli. Keemias töö, siis inkasse, mis oli ka suht lebo. Peale kooli tegin veel väikse kaubamajaka tiiru ja siis hakkasin raamatukokku minema, mis oli kinni -.- Mis seal ikka, tulin koju ära. Siin pole jälle midagi teha ju, ja nii ma siis igavlen ja püüan oma kohustuslikku kirjandust kolmapäevaks lugeda.
Aga olge tublid ja palju palju päikest !
T.

No comments:

Post a Comment